WORK SOMEWHERE AWESOME

Liming, Maarten, Marcus, Shera en Fay - Buying & Design

Home

Search

THE STING filosofie

THE STING, born in the ’80s en een begrip in de Nederlandse fashion retail. Ook in België en Duitsland hebben we inmiddels voet aan de grond gezet. Daar zijn we onwijs trots op. THE STING komt voort uit de sixties, de tijd waarin je veel boetiekjes had, jongeren op zoek waren naar vrijheid en popmuziek razend populair was. Hier is THE STING uit ontstaan en dat koesteren we nog altijd.

De naam komt van de gelijknamige film uit 1972. Een klassieker. Humor, brutaal, ondeugend en slim vatten deze film goed samen. Dit zie je nog steeds terug in onze winkels én mensen. We zijn eigenzinnig met een bijzondere visie en uitstraling. De kernwaarden fun, striving for the best, no-nonsense en exciting maken de cultuur bij THE STING zo tof.

Lees meer

Mike - Human Resources

NEXT LEVEL

Sandra - Marketing & E-commerce

Werken bij THE STING

Werken bij THE STING, hoe is dat nu eigenlijk? Dat is simpel. We doen alles gebaseerd op onze 3 kernwaarden: fun, striving for the best en no-nonsense. Saai is het dan ook nooit binnen THE STING. We blijven onze klanten en onze werknemers verrassen. We kijken vooruit en spelen in op de laatste trends. We begroeten klanten met een oprechte lach en streven ernaar dat ze de winkel verlaten met een stralende glimlach. Omdat wij ze verrast hebben met onze service en collectie. We sweep them off their feet!

LEES MEER

Max en Rob - Logistiek