BRANDMANAGER HANG ELEVEN

Zoek jij een uitdagende creatieve baan in een professioneel team met enorm veel eigen inbreng? Voel je de drive om een waanzinnige collectie te creëren voor een jong en snelgroeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Young, restless and always looking for the adventures that our planet provides us to get the most out of our lives, that is the Hang Eleven lifestyle.The nature it’s powerful beauty is for us, a source of inspiration. Earth tones and materials are key for creating our collection.

Als Brandmanager ontwikkel je samen met de Designer en Graphic Designer de totale heren- en damescollectie! Het gehele proces van creëren, uitwerken, controleren en het ingeven van de collectie bij de leveranciers valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt een inkoopplan en kiest voor de juiste items die passen bij de visie en doelgroep van Hang Eleven. Daarin weet je de juiste balans te vinden tussen commerciële en vernieuwende artikelen. De administratieve afhandeling, budgetbewaking en de collectie commercieel beheren, zijn ook onderdelen van jouw dagelijkse werkzaamheden. Zowel ons kantoor als onze first brandstore bevinden zich in het centrum van Amsterdam (negen straatjes), waar je altijd even gezellig een blokje om kunt gaan voor inspiratie! JOIN THE TEAM AND BE PART OF OUR ADVENTURE!

WHO YOU ARE?

ABOUT US!

EXCITED? WE WANT TO MEET YOU!
Solliciteer via de sollicitatie ‘button’ of stuur jouw sollicitatie naar: george@hang-eleven.com. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met jou op!