Stagiair Commercieel medewerker

Kris-Kras is een bezorgdienst die voortkomt uit de visie dat een shopervaring niet stopt op het moment dat je iets online bestelt. De bezorging is de laatste fase in het aankoopproces, waarbij een cruciale indruk wordt achtergelaten. Met professionaliteit en exclusieve servicegerichtheid tillen we bezorgservice naar een hoger niveau. Het is onze missie om een blijvende indruk te maken en de verwachtingen van klanten te overtreffen. Onze service is een verlengstuk van merken als: Costes, The Sting, Cotton Club en Hang Eleven waarvoor we bezorgen. Zo dragen we bij aan een goed imago.

Ben jij een enthousiaste HBO student in het derde of vierde jaar van je opleiding en op zoek naar een leuke, interessante en leerzame commerciële stage voor minimaal 4 dagen per week? Heb jij zin om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen door nieuwe partners aan ons te binden en lijkt het je leuk om in een dynamische, jonge organisatie aan de slag te gaan? Come join us!

Het wordt een ontzettend toffe, uitdagende stage waarin je geheel zelfstandig te werk kan gaan! Het zal jouw taak zijn om een netwerk op te gaan bouwen met als doel om 2.000 Pick up/Parcel points te creëren. Jij bent diegene die al deze points bij elkaar gaat zoeken en vervolgens benaderen. Uiteraard komt hier kennis over de Pick up/Parcel points bij kijken. Deze kennis zal je tijdens je stage gaan vergaren zodat je de juiste points weet te selecteren en uiteindelijk weet te binden. JA, bij ons ben je dus betrokken tot de deal is gesloten!

YOU.

US.

INTERESTED? COME JOIN US!

Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je cv en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 020-6580404 of via de mail recruiters@thesting.com.