RETOUCHER

Wij zoeken een beeldbewerker ter versterking van onze in-house retouch team behorende bij onze eigen fotostudio. Ben jij de ervaren, creatieve Retoucher die we zoeken? Come join us!

WAT GA JE DOEN?

Fotografie vindt dagelijks plaats in onze eigen fotostudio alsmede op locatie. Het team bestaat uit stylisten, fotografen en producers, en een aantal retouchers, allen verantwoordelijk voor het produceren en uitleveren van alle fotografie-gerelateerde producties van onze organisatie (The Sting, Costes, Cotton Club, De Koopman).

Wij zoeken een beeldbewerker ter versterking van ons in-house team waar je de bewerking uitvoert van alle voorkomende beelden – primair campagne – zoals  brandshoots, lookbook, trendshoot, stills, etc. In deze functie streef je ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden binnen het DNA en de identiteit van de verschillende formules van The Sting Companies.

Je zult je bezighouden met het afstemmen van beeldbewerking met onze interne opdrachtgevers, archiveren van beelden op onze servers en het uploaden van de beelden naar ons DAM systeem. Daarnaast analyseer en bewerk je de geschoten beelden en voer je quality control uit op alle vlakken met betrekking tot fotografie. Kortom, een afwisselende en leerzame plek binnen een creatieve omgeving in een enthousiast en gezellig team.

YOU

Om van deze functie een succes te maken ben je energiek, creatief en toon je initiatief. Uiteraard werk je accuraat, ben je stressbestendig en een echte teamplayer. 

US

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN ALS RETOUCHER?

Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 013-4659316 of jobs@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!