DTP-ER The Sting

Ben jij de DTP-er die het creatieve team van The Sting komt versterken? Programma’s als Adobe Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat en XD zijn voor jou piece of cake. Je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van fashion en fotografie. Naast een dosis creativiteit ben je ook in staat om alle ideeën technisch perfect uit te werken en heb jij een scherp oog voor detail! Ben jij gewend aan snel schakelen en het werken met deadlines? Come join us!

Als creatief DTP-er ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en technisch opmaken van visuele concepten voor online en offline uitingen. Dit varieert van etalages, POS-materiaal, posters, advertenties, folders, magazines, brochures, landingspagina’s, e-mailtemplates en online banners. In dit proces zorg je voor een opzet van diverse uitingen en tot het drukwerk klaar maken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van concepten en campagnes voor alle communicatie- en promotiematerialen. Je bent onderdeel van het creatieve team en bewaakt samen met hen de kwaliteit van de uitstraling van de materialen volgens de richtlijnen van The Sting.

YOU.

WE.

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je cv, motivatie en portfolio. Heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters via 020-6580404 of recruiters@thesting.com.