Engagement & Communications Manager

Het The Sting Companies communicatie team (2.0 fte) maakt onderdeel van de afdeling HR (People, Culture & Sustainability) en is verantwoordelijk voor het vertellen van ONS VERHAAL aan onze huidige medewerkers en aan onze potentiele nieuwe medewerkers. We vinden het leuk om meer van ons zelf te laten zien en willen graag vertellen over wie wij zijn, onze historie, waar we voor staan, hoe we met elkaar om willen gaan, wie we willen zijn in de toekomst met alle uitdagingen die daarbij horen en waarom The Sting Companies een geweldig bedrijf is om voor te werken. Een bedrijf met echte mensen die oog hebben voor elkaar en hun omgeving. Wij zijn serieuze fashion lovers waarbij hard werken en plezier maken even belangrijk is.

Over de rol

Als Communicatie manager People, Culture & Sustainability ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van ons in eerste instantie interne communicatie beleid. Beleid dat helpt om onze medewerkers te informeren, te binden en te inspireren volledig passend bij The Sting Companies cultuur. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur HR. Je ontwikkelt creatieve en onderscheidende campagnes om onze medewerkers kennis te laten maken met onze cultuur, waarden en normen en onze visie op de toekomst. Van organisatie brede bijeenkomsten tot interne communicatie over veranderingen, van het jaarlijkse People & Culture Magazine tot Employer Branding campagnes, gebruik makend van alle media die we tot onze beschikking hebben (written, audio, visual en video).

We zoeken een no-nonsense communicatie Guru die soms complexe informatie vooral simpel kan houden, vooruit kan kijken en kalm blijft onder druk. De rol van communicatie manager is een belangrijke rol binnen de afdeling HR en de verdere ontwikkeling van ons communicatie beleid. De Communicatie Manager is een enorm zichtbare rol binnen de organisatie en werkt nauw samen met alle formules en afdelingen. De ideale nieuwe collega herkent zich daarom ook direkt in onze values; FUN, NO-NONSENSE en STRIVING FOR THE BEST.

Jij wordt enthousiast van deze rol omdat je

Wij worden enthousiast over jou omdat je

Wij bieden jou

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via (0)20 658 04 04 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!