Teamlead Logistiek Avond

Wij zijn op zoek naar een ervaren Teamlead Logistiek voor onze avondploeg. Ben jij een ervaren leidinggevende binnen de logistiek met kennis van SAP en logistieke processen? Wil jij mee groeien met één van Nederlands grootste fashion retailers? The Sting Companies groeit en daarmee ook al onze logistieke activiteiten. Bij The Sting Companies BV kun jij jouw ambities waarmaken! Come join us!

WAT GA JE DOEN?

Als Teamlead Logistiek geef je leiding aan een team van magazijnmedewerkers binnen één van onze distributiecentra in Tilburg. Jij zorgt dat iedere medewerker in jouw team wordt begeleid en door het voeren van gesprekken omtrent voortgang, functioneren en verzuim haal jij het beste in iedereen naar boven! Je bent verantwoordelijk voor een aantal meetbare doelen ten aanzien van productiviteit, ureninzet en verzuim. Je houdt controle op de voortgang en stuurt bij waar nodig. Je geeft het juiste voorbeeld en zorgt voor een positieve en gezellige werksfeer binnen het team.

Je maakt samen met de Planner en de DC Manager een dagelijkse capaciteitsplanning voor jouw logistieke deelproces. Jij informeert jouw team tijdens de dagstart over de doelen van diezelfde dag. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van onze 130 winkels en het op tijd leveren van onze webshoporders. Door zelf op de vloer aanwezig te zijn, kun jij direct bijsturen en kan jouw team zo maximaal mogelijk presteren.

Je hebt regelmatig overleg met jouw collega Teamleiders. Gezamenlijk pakken jullie een aantal verbeterprojecten op om zo te komen tot verbeteringen in de logistieke processen. Je rapporteert rechtstreeks aan de DC Manager.

WIE BEN JIJ?

WAT BIEDEN WIJ?

INTERESTED? COME JOIN US!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 013-4659316 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!