CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Ben jij onze nieuwe Customer Service Medewerker? In deze rol werk je vanuit ons hoofdkantoor in Lijnden, en maak je onderdeel uit van ons Customer Service team.

Je bemant in deze rol de receptie en verricht naast Customer Service werkzaamheden ook front office taken, zoals het verwelkomen van bezoekers en het aannemen en versturen van post en pakketten.

Je staat dagelijks in contact met uiteenlopende klanten en werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen The Sting Companies om oplossingen te bieden voor allerhande vragen en uitdagingen. Klanten bellen met vragen of klachten over bestellingen en artikelen, en als CS Officer help je zo snel en accuraat mogelijk. Onze Customer Service is bereikbaar via de telefoon, chat, whatsapp, mail en social media. Het is dan ook belangrijk dat je je comfortabel voelt met al deze media en zowel communicatieve als schriftelijke skills hebt om hiermee te werken.  

YOU.

WE.

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via (0)20 658 04 04 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!