MARKETING COƖRDINATOR COTTON CLUB

Wij zijn op zoek naar een Marketing Coördinator voor onze Cotton Club formule. Jij bent creatief en strategisch. Je draait je hand niet om voor een planning of begroting. Daarnaast ben je fan van sociale platformen en goed in staat om deze in te schakelen als onderdeel van de marketingstrategie. Ook heb je kennis van zowel online als offline marketing in brede zin. Interested? Join the club!

Cotton Club is onderdeel van Sting Companies en bestaat bijna 5 jaar. Ons team groeit nog elke dag en samen zijn we verantwoordelijk voor het design, productie, logistiek, communicatie en beeld van dit merk met eigen collectie, bijna 20 winkels en een eigen webshop. Elke maand hebben we de maandafsluiting waarbij we elkaar even los van werk spreken en regelmatig organiseren we teamuitjes. We vinden het belangrijk dat we als team elkaar echt kennen.

In de rol van Marketing Coördinator voor onze Cotton Club formule ondersteun je de Marketing Manager. Je denkt mee over de invulling van de marketingkalender en kan zelfstandig projecten oppakken. Met jouw achtergrond heb je een creatieve en strategische kijk op marketing (zowel online als offline). Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en realiseren van de gestelde marketingstrategie. Je kan een duidelijke tijdsplanning maken voor alle marketingacties en campagnes. Als Marketing Coördinator werk je naast het marketing team ook zelfstandig met onze afdeling E-commerce en Creative.

YOU.

WE.

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je cv en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters via 020-6580404 of recruiters@thesting.com.