TECHNISCH TEKENAAR BOUW EN INTERIEUR

Altijd al mee willen werken aan de bouw van de mooiste winkels van Nederland? Beschik jij over bouwkundig inzicht, analytisch vermogen en een gezonde dosis gezelligheid? Come join us!

Binnen The Sting Companies B.V. hebben we een intern bouwbureau dat projecten voorbereidt en coördineert van verschillende formules. Je werkt aan de mooiste winkels van The Sting, Costes, Cotton Club en de KOOPman. In de functie van Technisch Tekenaar bereid je de bouwprojecten voor zodat onze onderaannemers exact weten wat er verwacht wordt.

De technische tekeningen worden geheel opgezet vanaf de eerste schetsen van het ontwerp tot complete werktekeningen voor alle onderaannemers. In nauw overleg met de installateurs worden de tracés voor de techniek bepaald waarbij jouw analytisch vermogen een belangrijke rol speelt. Ook worden de tekeningen voorzien van het interieur, licht-, lucht- en sprinklerplannen, beeld, geluid en de vloerafwerking. Bouwkundige aanpassingen worden niet geschuwd. Daarnaast verzorg je alle vergunningen voor de complete verbouwing, gevelreclame en de gebruiksmelding en vraag je offertes op voor verschillende onderdelen van de winkel.

YOU.

US.

FEELING TRIGGERED? GET INVOLVED
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 020-6580404 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!