Junior Designer Menswear The Sting

Wij zijn op zoek naar een Junior Designer Menswear die kan bijdragen aan het ontwerpen van de mannencollecties van The Sting! Kun jij je verplaatsen in de doelgroep en dit vertalen naar een gehele collectie? Als Junior Designer Menswear bij The Sting kun jij nu jouw ambities waarmaken!

Als Junior Designer Menswear ontwerp je samen met verschillende teams vernieuwende collecties welke aansluiten binnen de visie van The Sting. Samen met de Designers, Brandmanagers en Graphic Designers bepaal je de keylooks van de merken en ontwikkel je moodboards. Je werkt de creatieve ideeën uit naar krachtige technische tekeningen en weet altijd de juiste balans te vinden tussen de commerciële en trend items. Daarnaast zorg je in jouw rol dat de organisatie en planning altijd up to date is. 

YOU.

US.

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via (0)20 658 04 04 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!