STUDIO FOTOGRAAF

Ben jij een ervaren Fotograaf die het creatieve hart van The Sting Companies BV komt versterken? Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van kleding en accessoires van onze verschillende merken. Als Fotograaf bij The Sting Studio’s kun jij jouw ambities waarmaken! Interested? Come join us!

WAT GA JE DOEN?

Als Fotograaf zorg je voor kwalitatief hoogwaardig  beeldmateriaal van de kleding en accessoires van de verschillende merken binnen onze formules. Je fotografeert in de in-house fotostudio of op locatie voor de e-com en kleinere non e-com producties. Indien nodig ondersteun je de Retouchers met het bewerken van de beelden, of assisteer je op campagnes als operator of assistent.  Je werkt nauw samen met onze fotograaf, Images coördinator en Assistent fotostudio en bent samen met hen o.a. verantwoordelijk voor de equipment en de inventarisatie daarvan. Daarnaast schrikt het opbouwen van sets en decors jou niet af. Onze doelstelling is om de kwaliteit van het beeldmateriaal zo hoog mogelijk te krijgen binnen het concept van de formules en het imago van de verschillende merken.

YOU

US

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via (0)20 658 04 04 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!