PRODUCT CONTENT MANAGER

Voor het E-commerce team van The Sting zijn wij op zoek naar een Product Content Manager. Word jij enthousiast van het onderhouden, verrijken en analyseren van (product) content en de user flow? Ben jij een digital native en heb jij een sterk analytisch vermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Product Content Manager ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren, controleren en monitoren van een marketing briefing. Je onderhoud en verbetert de usability en de conversie van onze webshop(s) en toekomstige andere devices. Daarnaast ben je dagelijks bezig met het analyseren en interpreteren van statistieken van o.a. campagnes (Google Analytics). Je hebt een adviserende rol richting ons marketing/creatie team ter bevordering van de contentstrategie en je adviseert over de optimalisatie van de website op alle gebieden, middels A/B testen.

YOU

US

INTERESTED? COME JOIN US!

Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je cv en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 020-6580404 of via de mail recruiters@thesting.com