Product Owner E-Commerce

Ben jij een digitale allrounder die mensen weet te enthousiasmeren? Weet jij de brug te slaan tussen de business en het development-team? Zo ja dan willen we jou graag ontmoeten! In ons ICT en e-commerce team kun je onze gezamenlijke ambities waarmaken.

Als Product Owner werk je in ons ICT en e-commerce team. Je werkt samen met het online team en het development-team om onze e-commerce activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Dagelijks ben je bezig met identificeren van consumentengedrag en ben je medeverantwoordelijk voor het bedenken van nieuwe features en het uitwerken, testen en releasen ervan. Met de redesigns van onze webshops die op de planning staan een leuke uitdaging! Je bent communicatief sterk en weet functionele ontwerpen helder over te brengen aan het IT-team. Beslissingen maak je op basis van data. En daar ontbreekt het bij ons niet aan. Onze webshops hebben veel bezoekers en daar weet jij wel raad mee als het gaat om conversie optimalisatie. Hiernaast stuur je ook operationeel een deel van het IT-team aan.

YOU.

Om in deze rol als Product Owner succesvol te zijn ben je energiek, een echte go-getter, werk je zelfstandig en toon je initiatief. Uiteraard werk je accuraat, ben je een echte teamplayer en stressbestendig.

WE.

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via (0)20 658 04 04 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!