SENIOR PRODUCER FOTOSTUDIO

Ben jij de ervaren Fotostudio Producer die we zoeken? Als project manager, probleem oplosser, bewaker, planner, ben jij de onmisbare spin in het web van onze in-house fotostudio!

Vind je het leuk om op locatie of in het buitenland een fotoshoot van A tot Z te begeleiden? Lees snel de vacature voor meer informatie en solliciteer!

WAT GA JE DOEN ALS PRODUCER VAN ONZE NIEUWE FOTOSTUDIO:

Als Producer Fotostudio realiseer je soepel lopende fotografie producties voor diverse campagnes, lookbooks en webshop fotografie voor al onze interne klanten/formules. Je draagt zorg voor een optimale relatie met alle klanten en stakeholders. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van callsheets, briefings en stel je de shoot begrotingen op en bewaakt deze gedurende het gehele proces. In deze functie zijn er administratieve/faciliterende taken die je moeiteloos uitvoert. Verder ben je creatief, trendbewust ingesteld en voer je alle werkzaamheden gestructureerd uit.

WIE BEN JIJ?

Om van deze Producer functie een succes te maken ben je energiek, creatief, pro actief, werk je zelfstandig en toon je initiatief. Uiteraard werk je accuraat, ben je een echte teamplayer en stressbestendig. In de rol van Producer ben je flexibel om in verschillende periodes aanwezig te kunnen zijn op buitenlandse producties.

WAT BIEDEN WIJ?

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN ALS PRODUCER FOTOSTUDIO?
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 013-4659316 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!