Junior HR Business Partner

Wil jij als Junior HR Business Partner aan de slag bij de leukste en snelst groeiende fashion retailer van Nederland? Ben jij een HR goeroe met affiniteit voor fashion en durf jij deze uitdaging aan? THE STING COMPANIES (The Sting, Costes, Cotton Club en de KOOPman) is op zoek naar jou! Come join us!

Binnen onze formules van The Sting Companies ben jij de Junior HR-Business Partner en daarmee hét aanspreekpunt voor de medewerkers van onze kantoren in Lijnden (Amsterdam). Denk hierbij aan de afdelingen Buying & Design, Sourcing & Productions, Marketing, E-commerce, Creatie en onze eigen fotostudio. Je ondersteunt bij de uitvoering van het HR beleid en bent op de hoogte van alle personele ontwikkelingen. Je bent zichtbaar voor alle medewerkers en bent een expert in jouw vakgebied. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle administratieve HR-zaken. Je werkt in deze functie samen met ons recruitment team, HR Support, verzuim en vitaliteit en jouw collega HR Business Partners.

De ideale nieuwe collega herkent zich daarom ook direct in onze values; FUN, NO-NONSENSE en STRIVING FOR THE BEST.

WIE BEN JIJ?

WAT BIEDEN WIJ?

INTERESTED? COME JOIN US!

Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 013-4659316 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!