Recruiter/ Talent Sourcer

Wil jij als Recruiter aan de slag bij de leukste fashion retailer van Nederland?
THE STING COMPANIES (The Sting, Costes, Cotton Club, de KOOPman en Distrikt Norrebro) is de snelst groeiende retailer in de winkelstraat! Wij gaan voor FUN, NO-NONSENSE en QUALITY in alles wat we doen. Jouw taak? Echt de allerbeste talenten in de markt vinden, voor zowel onze corporate- als winkelvacatures. Jij bent van nature een verbinder en weet talent aan het meest dynamische en sympathieke Nederlandse fashionbedrijf te binden!

Heb jij al enkele jaren recruitmentervaring opgedaan aan bureauzijde of bij een andere retailer en ben je klaar voor een volgende stap? Come join us!

WAT GA JE DOEN?

Als Recruiter bij The Sting Companies ben je het gezicht van onze formules en werk je samen met onze Corporate Recruiter vanuit de verschillende kantoren in Lijnden (Amsterdam) en Tilburg. Je inventariseert de behoeften bij de hiring managers en schrijft samen met de Corporate Recruiter een passende vacaturetekst. Jij zorgt ervoor dat we nieuwe collega’s aantrekken, denkt mee over de Candidate Experience, weet met jouw overtuigingskracht kandidaten te prikkelen en voert sollicitatiegesprekken. Je bouwt onze talentenpool verder uit en haalt het beste uit onze werving tools. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden op het gebied van recruitment. 

In deze functie ben je zowel verantwoordelijk voor de werving van onze collega’s op het hoofdkantoor als onze leidinggevende collega’s in de winkels.

WIE BEN JIJ?

WAT BIEDEN WIJ?

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via +31 (0)13 46 59 378 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!