RETAIL RECRUITER

Wil jij als Retail Recruiter/ Talent Sourcer aan de slag bij de leukste fashion retailer van Nederland?
THE STING COMPANIES BV (The Sting, Costes, Cotton Club en de KOOPman) is de snelst groeiende retailer in de winkelstraat! Altijd voorop met fashionable collecties, de nieuwste formules, de mooiste winkels EN de allerleukste mensen. Wij gaan voor FUN, NO-NONSENSE en QUALITY in alles wat we doen. Jouw taak? Echt de allerbeste talenten in de markt traceren en een job aanbieden bij verreweg het leukste, meest dynamische en sympathiekste Nederlandse fashionbedrijf! Durf jij deze uitdaging aan? Come join us!

Met jouw expertise zorg je ervoor dat we talent gaan aantrekken voor onze stores en ben je verantwoordelijk voor de Candidate Experience van onze nieuwe collega’s. Je benadert kandidaten op een toffe manier, voert sollicitatiegesprekken, bouwt en vergroot onze talentenpool en haalt het beste uit onze werving tools. Daarbij vergroot je de zichtbaarheid van onze formules. Je kunt niet wachten om de toppers uit de markt aan ons te binden. Kortom, je kunt goed speuren en hebt een neus voor talent. 

YOU. 

US.

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via +31 (0)13 46 59 378 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!