Back End Developer

Wij zijn op zoek naar een Back end developer. Jij bent een door technologie gedreven kampioen op het gebied van digitale oplossingen van het hoogste niveau. Met jouw vaardigheden en onze technologie gaan we ons bedrijf en de techniek naar het volgende niveau brengen!

WAT GA JE DOEN?  

Als Back end developer ontwikkel en realiseer je bedrijf kritische applicaties in de Google Cloud. Je ontwerpt, programmeert, test en implementeert nieuwe software in Java. De architectuur is op basis van event sourcing, CQRS (Lagom Framework) en microservices. Je neemt als expert deel aan projecten in de organisatie waarbij veel vraag is naar nieuwe functionaliteit. De wensen en behoeften die naar boven komen vertaal je naar concrete Java toepassingen. Daarnaast onderhoud, test en verbeter je de bestaande toepassingen en houd de architectuur in shape.

Het development team doet structureel aan kennis delen door bijvoorbeeld het toepassen van pair programming om de code, (team)kennis en jezelf te blijven verbeteren. Er is ruimte om cursussen te volgen (op basis van een team budget, no strings attached), congressen te bezoeken en deel te nemen aan zelf georganiseerde hackathons. Last but not least kom je terecht in een leuk en gezellig development team dat graag mijlpalen viert.

WIE BEN JIJ?

WAT BIEDEN WIJ? 

INTERESTED? COME JOIN US!

Solliciteer snel via de ‘Solliciteer’ button!

Solliciteren