FULL STACK DEVELOPER (KRIS-KRAS DELIVERY)

Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor Kris-Kras! Werk je graag met bewezen technieken zoals Java, Typescript, event sourcing, het Lagom framework, React en Kubernetes op het Google Cloud Platform? Wil jij met jouw vaardigheden en onze technologie het bedrijf en de techniek naar het volgende niveau brengen? Let’s meet & come join us!

Kris-Kras is onze inhouse bezorgdienst die voortkomt uit de visie dat een shopervaring niet stopt op het moment dat je iets online bestelt. De bezorging is de laatste fase in het aankoopproces, waarbij een cruciale indruk wordt achtergelaten. Met professionaliteit en exclusieve servicegerichtheid tillen we bezorgservice naar een hoger niveau.

WAT GA JE DOEN?

De initiële applicatie voor Kris-Kras is recent gebouwd door een externe consultant, jij gaat deze overnemen en onboarden binnen het e-commerce team. Je realiseert een bedrijf kritische applicatie, van ontwerp, ontwikkeling en testing tot aan deployment en onderhoud. Uiteindelijk beheer je het complete domein van onze inhouse bezorgdienst Kris-Kras. Dat wil zeggen dat je de bezorgmomenten bepaalt op basis van capaciteit, routering van pakketjes, track and trace, etc. Jij adviseert de business vanuit een technisch oogpunt.

De architectuur is gebaseerd op event sourcing met het Lagom framework en functioneel Java middels de VAVR libraries. Je werkt in eerste instantie zelfstandig aan deze applicatie maar wel binnen het e-commerce team, code reviews en kennis sessies zijn onderdeel van onze development cultuur. De ambitie is om het Kris-Kras team op (korte) termijn uit te breiden.

WIE BEN JIJ?

WAT BIEDEN WIJ?

INTERESTED? COME JOIN US!

Solliciteer snel via de ‘Solliciteer’ button!