Marketing Manager The Sting

Wij zijn op zoek naar een Marketing Manager voor onze formule The Sting! Jij bent in staat om op marketing gebied strategisch mee te denken. Jouw aanpak hierin is vernieuwend en doeltreffend! Daarnaast schakel jij moeiteloos over naar operationele zaken wanneer dit nodig is.
Ook heb je kennis van zowel online als offline marketing. Interested? Come join us!

In de rol van Marketing Manager voor onze formule The Sting stuur jij het marketingteam van in totaal 5 fte aan. Je bent een echte teambuilder en brengt het bestaande team naar een hoger niveau. Met jouw achtergrond heb je een innovatieve kijk op marketing (zowel online als offline). Hiermee inspireer jij jouw team en weet jij als geen ander verwachtingen te overtreffen! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en realiseren van de gestelde marketingstrategie. De te behalen doelstellingen en gewenste resultaten worden afgestemd en daarnaast wordt er een duidelijke tijdsplanning voor alle marketingacties en campagnes gemaakt. Als Marketing Manager werk je nauw samen met onze afdeling E-commerce en Creative.

YOU.

WE.

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je cv en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters via 020-6580404 of recruiters@thesting.com.