Stagiair Marketing & Social Media

Volg jij de laatste trends in fashion? Ben jij 24/7 online, ken je alle ins en outs van social media en lijkt het je leuk om nog veel meer te leren over marketing? Yes? We’d like to meet you!

Als Stagiair marketing & social media bij The Sting werk je voor de verschillende brands van The Sting! Samen met een jong en creatief team van marketeers en content creators zet je marketingcampagnes op en denk je mee over de content strategie voor social media. Tijdens de brainstorms schieten de creatieve ideeën je direct al te binnen. Want: catchy content bedenken is helemaal aan jou besteed. Het uitvoeren van al die leuke ideeën en de reguliere to-do’s op de marketingkalender doe je met net zo veel energie. Of dat nu het maken van behind the scenes beelden is tijdens shoots en winkelopeningen, een online advertising campagne, gifje voor social of doorvertaling van een kortingsactie. Je bent in charge en zorgt dat alles wat je doet on point is. Tegelijk ben je flexibel en kun je snel schakelen. Want in de social media en marketing bizz kan de planning zo maar ineens omgegooid moeten worden. Geen dag is hetzelfde. No problemo voor jou; jij houdt júist van deze dynamiek! 

TO DO.

YOU.

US.

JOIN US! WE’D LOVE TO MEET YOU!

Denk jij nu: dat ben ik, dit wil ik! Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je cv en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via +31 (0)20 658 04 04 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!