Stagiair Customer Service

Ben jij onze nieuwe stagiair customer service? In deze stage ondersteun je ons customer service team op het hoofdkantoor van The Sting Companies in Lijnden. Je helpt de receptie bemannen, en naast Customer Service werkzaamheden verricht je ook front office taken, zoals het verwelkomen van bezoekers en het aannemen en versturen van post en pakketten.

Je staat dagelijks in contact met uiteenlopende klanten en werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen The Sting Companies om oplossingen te bieden voor allerhande vragen en uitdagingen. Klanten bellen met vragen of klachten over bestellingen en artikelen, en als stagiair help je zo snel en accuraat mogelijk. Onze Customer Service is bereikbaar via de telefoon, chat, whatsapp, mail en social media. Het is dan ook belangrijk dat je je comfortabel voelt met al deze media en zowel communicatieve als schriftelijke skills hebt om hiermee te werken. Het Customer Service team ondersteunt voor alle formules van The Sting Companies (The Sting, Costes, Cotton Club, KOOPMAN, Distrikt Nørrebro).

YOU.

US.

INTERESTED? COME JOIN US!
Solliciteer dan via de onderstaande ‘Solliciteer’ button met je CV en motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via (0)20 658 04 04 of recruiters@thesting.com. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Solliciteren