Meet Danilo! Shopmanager The Sting Antwerpen

Werken bij The Sting? Wie is wie en wat doet iedereen eigenlijk? Meet our people here! Danilo vertelt wat een Shopmanager dagelijks doet en waarom dat nou zo leuk is. Weet jij ook gelijk of dit iets voor jou is!

Wat is jouw functie bij The Sting?
Shopmanager van The Sting Antwerpen

Wat doe je dan precies?
Ik creëer in mijn winkel samen met mijn team de ultieme winkelbeleving voor klanten en zorg ervoor dat de gestelde targets behaald worden.

En in jip-en-janneke-taal?
Ik stel een enthousiast team samen en met hen zorg ik voor een commerciële winkel met een aantrekkelijke uitstraling die voldoet aan de verwachtingen en wensen van de klant. Ik stuur mijn team dagelijks aan en inspireer en motiveer hen om actief te zijn, zodat de juiste service verleend wordt en alle winkelwerkzaamheden zowel voor als achter de schermen correct uitgevoerd worden. Dit leidt uiteindelijk tot een zo goed mogelijk resultaat. Samen zorg ik met mijn team ervoor dat de winkel er altijd top uitziet en dat de klant altijd met een goed gevoel binnen en buiten stapt!

Wat is het eerste wat je doet op het werk?
Iedereen begroeten, een goede en inspirerende outfit uitkiezen en met een lekkere kop koffie mijn mail en de cijfers checken.

Hoe ziet je team eruit?
Mijn team bestaat uit Sales Assistants, Floormanagers, Visual Merchandisers en een Assistant Shopmanager. Als één van de grootste winkels van The Sting hebben we een groep van ongeveer 50 mensen met de juiste mix van leeftijd, ervaring, cultuur, motivatie en fashion. Het mooiste eraan is dat we ondanks al onze verschillen en persoonlijke doelen hetzelfde doel nastreven en voor elkaar door het vuur gaan. Het is one big family!

Waar ben je het meest trots op in jouw werk bij The Sting?
Op onze prachtige Flagship Store in Antwerpen. Zo’n grote winkel openen en alles wat daarbij komt kijken is een hele ervaring. Het resultaat mag er zeker zijn! Het is in mijn ogen de mooiste winkel van The Sting en ik ben erg trots op wat we hier hebben neergezet.

Wat maakt werken bij The Sting zo leuk?
Er zijn zo veel dingen die werken bij The Sting leuk maken! Ik stap elke dag weer met een lach en veel zin in mijn auto om te gaan werken. De bedrijfscultuur, collega’s, doorgroeimogelijkheden, het familiegevoel, humor, ga zo maar door. The Sting blijft innoveren om vindt het belangrijk om zichzelf te kunnen blijven. Daarbij kiezen ze voor talenten uit eigen vijver en laten hen onderdeel zijn van verschillende processen. Geweldig toch?

Wat zijn dé trends voor komend seizoen?
We blijven veel gebruik van denim zien. Veel spijkerjasjes, denim on denim outfits etc. Daarnaast wordt er veel gespeeld met details en vormen, denk daarbij aan flaired pants, ruffles die overal op gebruikt worden maar ook verschillende fits en rips in zowel onder- als bovenstukken.

We hebben tegenwoordig meer en meer te maken met individualiteit. Je ziet steeds meer dat alles kan en mag, zolang het maar bij jouw persoonlijkheid past. Alles wordt gecombineerd qua kleuren, prints, stoffen en stijlen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik voor mijn eigen outfits niet zo veel rekening houd met de huidige of komende trends. Ik vind het juist leuk om anders te zijn en te dragen wat ik cool vind en probeer daarmee weer anderen te inspireren!

Wat is jouw OOTD?
De Leather Biker Jacket en Bonded Zip Hoody van Distrikt met daaronder een Semi Longfit Uni Tee van Non Grada, de Black Cropped Chino van Ashes en Nike sneakers.

danilo shopmanager the sting antwerpen

Aan welke foute trend heb jij je ooit schuldig gemaakt?
Winterjassen met veel te grote bontkragen, UGGs en ik heb ooit zo’n fout Gucci petje gehad. En een matje… Hahaha ik lach wel gewoon even mezelf uit voordat jullie dat doen.

Wat zijn je hobby’s?
Ik ben graag met mode bezig en vind het ondanks dat ik elke dag in een winkel sta heerlijk om te shoppen en goede items te verzamelen. Daarnaast sport ik graag en hou ik van reizen!

Wat zijn je favoriete festivals?
Om eerlijk te zijn ben ik niet zo’n festivaltype. Ik denk ook niet dat er festivals bestaan die onze personeelsfeestjes in het filiaal kunnen overtreffen!

Als mijn collega’s mij zouden kennen dan wisten ze dat ik …
..voordat ik bij The Sting ben gaan werken profvoetballer geweest ben. Sommige vrienden verklaren me nog steeds voor gek dat ik zo vroeg ben gestopt met voetballen, maar ik ben nu veel gelukkiger in wat ik doe en heb totaal geen spijt van mijn carrière switch!

Ik wil ook Shopmanager worden bij The Sting, any tips?
The Sting is een prachtig bedrijf boordevol doorgroeimogelijkheden. Kansen zijn er genoeg. Heb plezier in je werk, neem initiatief en laat zien dat je bereid bent hard te werken en ervoor te gaan. Hard werken loont en wordt in dit bedrijf zeker gezien!

Wanna join our team? Check onze openstaande vacatures. Lucky you want we zoeken ook nog Shopmanagers als Danilo. Check de vacatures hier!