Meet Max! Assistant Manager DC Avondploeg Tilburg

Wat is jouw functie bij THE STING?
Assistant Manager DC Avondploeg.

Wat doe je dan precies?
Ik coördineer het logistieke proces binnen ons distributiecentrum (DC).

En in jip-en-janneke-taal?
Dit houdt dus in dat ik leiding geef aan een team van Supervisors en magazijnmedewerkers en hen elke dag weer motiveer om hun werkzaamheden op de best mogelijke manier uit te voeren.

Wat is het eerste wat je doet op het werk?
Een bak koffie zetten, bij kletsen met de collega’s (en nee, niet altijd over het werk ;-)), prioriteiten voor het verloop van de avond bespreken en daarna de planning bespreken met de Supervisors.

Hoe ziet je team eruit?
Het team van Supervisors is jong en energiek, iedereen is anders en dat maakt ons team zo leuk.
Daarnaast werken we met enthousiaste medewerkers, voornamelijk studenten, die veelal een aantal dagen in de week bij THE STING de handen uit de mouwen steken om een mooi centje bij te verdienen.

Waar ben je het meest trots op in jouw werk bij THE STING?
Ik ben trots als ik een positieve bijdrage kan leveren aan het creëren van een hecht team. Mensen die net een stapje extra willen zetten, voor het bedrijf, maar voornamelijk nog voor elkaar.

Wat maakt werken bij THE STING zo leuk?
De informaliteit die we als bedrijf uit willen stralen, zorgt voor een prettige werksfeer. Natuurlijk wordt er verwacht dat er hard gewerkt wordt, maar dat wordt beloond door een gezellig biertje na het werk. Er worden zelfs een aantal keer per jaar evenementen georganiseerd zoals een zaalvoetbaltoernooi en een kerstborrel, een betere werkgever vind je niet snel!

Wat is jouw OOTD?
Ik draag zelf veel long fitted t-shirts en truien van Ashes To Dust. Erg makkelijk en leuk om te combineren met bijvoorbeeld een paar skinny jeans, (niet té skinny natuurlijk), en een paar All Stars.

Aan welke foute trend heb jij je ooit schuldig gemaakt?
Ik ben niet echt een trendsetter. Over het algemeen ben ik altijd netjes mee gegaan in de kledingsmaak van de grote grijze massa. Kan me wel herinneren dat ik op de basisschool met een driekwart broek op de foto stond. Ik geloof dat niemand daar vrolijk van werd.

Wat zijn je hobby’s?
Ik ga het liefst één keer in de week met mijn vriendin en hond naar de duinen, lekker uitwaaien.
Daarnaast ga ik geregeld naar de sportschool en luister ik veel muziek. Mijn huis staat altijd open voor vrienden die even aan komen waaien, hoe meer zielen hoe meer vreugd

Ik wil ook op het DC in Tilburg werken.
Dan ben jij een sociale collega die in een gezellig team wilt werken. Het enthousiasme wat je mee neemt naar je werk, heeft altijd een positief effect op je collega’s. Je houdt van de dynamische omgeving die het DC met zich mee brengt.