Meet Sidney! Floormanager COTTON CLUB Goes

Werken bij THE STING? Wie is wie en wat doet iedereen eigenlijk? Meet our people! Sidney vertelt wat een Floormanager dagelijks doet en waarom dat nou zo leuk is. Weet jij ook meteen of dit iets voor jou is!

Wat is jouw functie bij THE STING?
Ik ben Floormanager bij COTTON CLUB in Goes.

Wat doe je dan precies?
Ik zorg dat op de vloer alles soepel verloopt. Als Floormanager ben ik ook een “Buddy” voor onze nieuwe medewerkers. Ik begeleid en leid ze op. Verder delegeer ik de taken en samen zorgen wij er voor dat de winkel spik en span is!

En in jip-en-janneke-taal?
Als Buddy neem ik de nieuwe medewerkers in de eerste weken mee door onze winkel. Ik zorg er voor dat ze zich thuis voelen en dat ze goed begrijpen wat wij van ze verwachten. Ik heb hiervoor een training gehad van onze Academy en overleg ook regelmatig met mijn Shopmanager. De winkel moet natuurlijk voor de klanten zo aantrekkelijk mogelijk zijn en ik zorg dan ook dat dit gebeurd!

Wat is het eerste wat je doet op het werk?
Het allereerste wat ik doe als ik aan kom op het werk is het slot van de deur afhalen en het alarm eraf halen zodat we naar binnen kunnen. =D
Terwijl iemand de koffie en thee klaarzet, tel ik meestal de kassa’s zodat deze gereed zijn voor gebruik.

Hoe ziet je team eruit?
Ons team bestaat uit 13 medewerkers waarvan een Shopmanager, een Assistant Shopmanager en een  Floormanager. Ook hebben we een Visual Merchandiser en 9 full- en parttimers.

Waar ben je het meest trots op in jouw werk bij COTTON CLUB?
Waar ik het meest trots op ben is dat ik mij 100% inzet voor de klanten. Ik wil graag dat zij een zo goed mogelijke beleving krijgen als zij in mijn winkel komen. Je moet hierbij denken aan de presentatie van de kleding en accessoires en natuurlijk het allerbelangrijkste: het helpen van de klant! Je eigen klantenkring opbouwen en ze met een blij gezicht de deur uit zien gaan omdat ze zo blij zijn dat jij ze geholpen hebt. Dat vind ik toch wel het tofste!

Wat maakt werken bij COTTON CLUB zo leuk?
Alle medewerkers zijn zo spontaan en lief! Natuurlijk ben ik hartstikke blij met mijn eigen team, super hecht maar toch hebben we allemaal ons eigen ding waar we goed in zijn. Of je nou een dag in Groningen staat of in Rotterdam, het team neemt je altijd in de groep op. Alsof je er al langer werkt! Echt super!

Wat zijn dé trends voor komend seizoen?
Dé trends voor dit voorjaar zijn aarde tinten! Je ziet dit terug in mooie bohemian jurken, blousjes, shirt enzovoort. Bij ons in de winkel hangen veel mooie Ibiza outfits die je super tof kan combineren met accessoires! Ook zie je veel bloemen- en palmboomprintjes voorbij komen.

Wat is jouw OOTD?
Vandaag draag ik een mooie lange lichtgroene jurk van het merk Cotton Club. Deze jurk heb ik gecombineerd met een leuk cognac riempje en een bandana!

Aan welke foute trend heb jij je ooit schuldig gemaakt?
Dat is dan toch wel een witte drie kwart legging….. Oeps!

Wat zijn je hobby’s?
Mijn hobby’s zijn tekenen (vooral realistisch), fotografie en natuurlijk veel leuke dingen doen met mijn vrienden en familie!

Wat zijn je favoriete festivals?
Ik woon vlakbij Concert at Sea, dit is toch altijd wel heel erg gezellig. Lekker aan het strand met mooi weer en vrienden! Verder ga ik nog naar kleine festivals in Scheveningen of Rotterdam, gewoon lekker spontaan wat ondernemen!

Ik wil ook Floormanager worden bij COTTON CLUB, any tips?
Blijf vooral lekker jezelf! Zorg dat je er representatief uitziet, leuke outfit, je haar gedaan en een lekker make-upje doet wonderen! En je moet een doorzetter zijn, hard werken met gezellige collega’s!

Wanna join our team? Lucky you want we zoeken nog Floormanagers zo als Sidney. Check de vacatures hier!