Meet Sonny! Floormanager in Breda

Werken bij The Sting? Wie en wat doet iedereen eigenlijk? Meet our people here! Sonny vertelt wat een floormanager dagelijks doet en waarom dat zo leuk is. Weet jij ook gelijk of dit iets voor jou is!

Sonny, vertel, wat doe je als floormanager bij The Sting?
Ik zorg ervoor dat alle dagelijkse werkzaamheden op de herenafdeling gedaan worden en stuur daarbij een team van verkoopmedewerkers aan.

Sounds good, wat komt daar allemaal bij kijken?
We zijn één team en zorgen er samen voor dat er genoeg kleding in de winkel hangt, klanten een fantastische shopping experience krijgen, de winkel er top uitziet en wij zelf een leuke dag hebben. Verder ben ik het eerste aanspreekpunt als een van de verkoopmedewerkers uit mijn team vragen heeft. Deze vragen lopen uiteen van beschikbare voorraad tot productinformatie tot pauzes. Daar komt ook nog bij dat ik elke dag bezig ben om mijn collega’s te helpen om hun verkooptechnieken te verbeteren. Daar krijg ik energie van! Veel afwisseling dus.

Wat is het eerste wat je doet op het werk?
Mijzelf stylen! De dag begint altijd goed omdat wij ’s ochtends een set kleding uitzoeken om die dag klanten mee te inspireren. Wat wij als verkoopteam aan hebben valt natuurlijk extra op. Wij zijn een soort van levende paspoppen. Iedere ochtend style ik mezelf helemaal op en top om te stralen in een mooie outfit en dan kan de werkdag van start gaan!

Hoe ziet je team eruit?
Team Breda represent! Ons team is een hele hechte club van 25 fantastische mensen. Iedereen is anders, van jong tot oud en we komen uit verschillende steden rondom Breda vandaan en dat maakt het een leuke groep. We kunnen allemaal goed met elkaar opschieten en zijn eerlijk gezegd gewoon vrienden van elkaar. Als er hard gewerkt moet worden dan gaan we er met z’n allen voor. Het mooiste is, dat gebeurt dan ook nog eens met veel gezelligheid! Dat zie je ook wel terug in het feit dat we na het werk regelmatig een hapje gaan eten of nog even borrelen in Breda.

Waar ben je het meest trots op in jouw werk bij The Sting?
Dat ik hier één jaar geleden begonnen ben als verkoopmedewerker en al na 10 maanden ben doorgegroeid naar floormanager! Mijn eerste doel is daarmee bereikt. The Sting biedt wat dat betreft goede doorgroeimogelijkheden die ik graag aangrijp. Ondertussen heb ik ook al aan een paar fotoshoots mee mogen werken van The Sting. Ook daar ben ik super trots op!

Wat maakt werken bij The Sting zo leuk?
Een korte opsomming: de werkzaamheden zijn leuk en divers, de mooie collectie en natuurlijk alle collega’s! Verder hou ik van fashion en mijn collega’s delen deze interesse. Hoe mooi is het om deze passie elke dag samen over te brengen op onze klanten. Ik kan er erg van genieten als klanten met een hippe outfit en een glimlach de deur uit lopen! Daar doen we het uiteindelijk voor, klanten blij maken met mooie fashion items. Zoals ik al eerder vermelde heb ik ook mee mogen werken aan een aantal campagnes van The Sting. Waaronder de fotoshoot voor deze jobsite en die van Required. Heel tof! Zeg nou eerlijk, waar krijg je die kans nog meer?

Wat zijn dé trends voor komend seizoen?
We dachten dat we ervan af waren, maar nee, de ripped en destroyed trend blijft. Denim met gaten zijn óók deze zomer hip. Spijkerjasjes en skinny broeken doen het ook goed merk ik. Voor zowel dames als heren. Oversized en boxfit zijn voor de dames trending fits. Flaired pants, ook tof! Genoeg zo? 😉

Wat is jouw OOTD?
Ashes to Dust Rounded Long Tee, Ashes to Dust Denim Jacket, Ashes to Dust Biker Camo Sweatpants en Nike sneakers.

Aan welke foute trend heb jij je ooit schuldig gemaakt?
Te vrolijke sokken. Ik heb mijzelf er nooit aan gewaagd omdat ik het een beetje fout vind. Alhoewel ik het bij sommige mensen toch wel tof vind!

Last one: Ik wil ook floormanager worden bij The Sting, any tips?
Doe je werk goed, geniet ervan, blijf jezelf uitdagen en doe je best voor zowel de klant als je team! Bij The Sting hebben ze snel door of je potentie hebt.

Collega’s worden van Sonny? Check onze openstaande vacatures in Breda. Is zijn functie jou op het lijf geschreven? Lucky you want we zoeken ook floormanagers!

PS. Follow Sonny op Instagram en Youtube. Hij post regelmatig foto’s en vlogs over The Sting, check it out!