Meet Jordao! Visual Merchandiser THE STING Amsterdam

Werken bij THE STING? Wie is wie en wat doet iedereen eigenlijk? Meet our people here! Jordao vertelt wat een Visual Merchandiser dagelijks doet en waarom dat nou zo leuk is. Weet jij ook meteen of dit iets voor jou is!

Wat is jouw functie bij THE STING?
Visual Merchandiser.

Wat doe je dan precies?
Ik houd me elke dag bezig met de uitstraling van de winkel. Hierbij probeer ik te zorgen dat klanten makkelijk en fijn kunnen winkelen. Ik zorg ervoor dat de ‘wanden’ mooi worden ingehangen en ik kies originele sets uit voor op de paspoppen, waardoor klanten als ze binnen komen meteen enthousiast worden van de kleding die wij verkopen.

Wat is het eerste wat je doet op het werk?
Het allereerst wat ik doe op werk is zorgen dat ik er stijlvol uit zie. Mensen zijn nou eenmaal, ook al willen ze het niet altijd toegeven, copycats. Wij zijn wandelende paspoppen die de klanten inspireren en adviseren.

visual merchandiserHoe ziet je team eruit?
Ik werk met een heel leuk en jong team. We zijn allemaal anders, maar samen vormen we een hecht team waar je op kan bouwen.

Waar ben je het meest trots op in jouw werk bij THE STING?
Wanneer ik een toffe set voor een paspop heb uitgekozen en een klant daadwerkelijk alles daarvan wilt kopen. Het is een bevestiging dat klanten het belangrijk vinden hoe de paspoppen gestyled zijn.

Wat maakt werken bij THE STING zo leuk?
Je werkt met leuke collega’s en daardoor hangt er een goede sfeer in de winkel. Daarnaast vind ik het leuk om de hele dag bezig te zijn met mode en het winkelbeeld.

visual merchandiserWat zijn de trends op dit moment?
Het festivalseizoen komt eraan. Bij de dames zie je in de collectie vooral veel bohemian invloeden terug. Bij de heren zien we veel t-shirts met een logo van een rockband erop. Daarnaast is de kleur oranje dé kleur van het seizoen.

Wat is jouw OOTD?
Een goede skinny jeans, een longfit t-shirt met daar overheen een hoodie, daaronder draag ik mijn All Stars en ik style mijn outfit af met een muts of pet.

Wat zijn je hobby’s?
Voetballen, dansen en uitgaan

visual merchandiser

Wat zijn je favoriete festivals?
Amsterdam Open Air, Strafwerk en Vunzige Deuntjes Festival

Als mijn collega’s mij zouden kennen dan wisten ze dat ik …
Elk weekend uit ga en een feestje bouw! Ook ben ik een paar keer model geweest voor een aantal campagnes voor THE STING. Bijvoorbeeld voor de Glamour Day, Black Friday en natuurlijk de jobsite. De mooiste campagne waar ik model voor heb gestaan was voor de webshop, social media en etalage-doeken van THE STING. Het is heel gek om mijzelf terug te zien in alle winkels, maar ik ben daar erg trots op!

Wanna join our team? Check onze openstaande vacatures. Lucky you want we zoeken ook nog Visual Merchandisers als Jordao. Check de vacatures hier!