logo
  • Home
  • Over ons
  • Vacatures
  • Werken en leren
  • Afdelingen
  • Logistiek
  • Blog
NL

Zoek een vacature

Functietitel
Afdeling
10 km
Open extra opties

WORK SOMEWHERE AWESOME!

Vanuit ons distributiecentrum in Tilburg worden meer dan 140 winkels én 3 webshops bediend. Dagelijks passeren er duizenden kledingstukken. Want niet alleen THE STING, maar ook de (online) winkels van Costes en Cotton Club zijn onderdeel van The Sting Companies. Van binnenkomst tot vrachtwagenvervoer, in Tilburg regelen wij het hele logistieke proces voor al onze retailformules. 

Ben jij een enthousiaste doorzetter die van aanpakken houdt? Dan hopen wij jou terug te zien als Magazijnmedewerker, Teamlead, Reachtruckchauffeur of als oproep-/ vakantiekracht in ons DC. Wil jij liever lekker de weg op? Dan kun je bij ons misschien wel aan de slag als Chauffeur. Je maakt bij ons deel uit van een groot, gevarieerd team dat de handen uit de mouwen steekt. Na werktijd is er ook genoeg leuks te beleven zoals borrels, feesten, BBQ’s en het jaarlijkse voetbaltoernooi. En oja… naast de prima arbeidsvoorwaarden hebben we ook een uitstekend uurloon en toeslagen.

DE DAGPLOEG

Onze dagploeg houdt zich bezig met het verwerken en sorteren van kleding. Denk hierbij aan controleren van geleverde goederen, werkzaamheden aan de sorteermachine, laden en lossen van vracht, picken van webshopartikelen en het besturen van een reachtruck.

Onze dagploeg werkt van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur. Tussen de middag wordt er een lekkere, verse lunch geserveerd in onze kantine.

DE AVONDPLOEG

De avondploeg bestaat uit een jong team dat werkt van zondag t/m vrijdag van 18.00 uur tot middernacht. Deze nachtbrakers houden zich voornamelijk bezig met werkzaamheden aan de sorteermachine, laadwerkzaamheden en het picken van de voorraad en webshopartikelen.

Vooral als je het overdag druk hebt, bijvoorbeeld vanwege een studie, is dit de perfecte (bij)baan.

Chauffeurs

Onze vaste chauffeurs werken 4 dagen per week tussen 04.00 en 14.00 uur. Zo ben je lekker op tijd klaar en heb je nog wat aan je middag!

We hebben vaste routes die jou langs al onze winkels in Nederland, België en Duitsland brengen. In deze zelfstandige en afwisselende functie kun je bij ons ook als zaterdagchauffeur of oproepkracht aan de slag.

thesting.com