logo
  • Home
  • Over ons
  • Vacatures
  • Werken en leren
  • Afdelingen
  • Logistiek
  • Blog
NL

Zoek een vacature

Functietitel
Afdeling
10 km
Open extra opties

STAGE FACTS

👫🏻 THE STING is al jaren een erkend leerbedrijf en heeft altijd al stagiairs begeleid. Dat zijn er ondertussen meer dan 10.000! Zij beoordeelden ons als stagebedrijf gemiddeld met een mooie 7,8.

🎓 40% van onze BBL-verkoopmedewerkers groeit binnen één jaar door naar een leidinggevende functie! Zelfs tijdens hun BBL-opleiding, hoe cool is dat?!

💶 Wij geven onze BOL en HBO stagiairs een leuke stagevergoeding. Als BBL-er krijg je hetzelfde salaris als een verkoopmedewerker. Én daarbovenop krijgen al onze stagiairs 25% personeelskorting op onze hele collectie bij al onze formules.

BBL-er?

Volg jij een MBO-opleiding en wil jij werken én leren bij THE STING? Als BBL-er ben je meer dan welkom in één van onze shops of in ons distributiecentrum. 

In de winkel start je als verkoopmedewerker. We laten je graag alles zien: van de kassa tot het magazijn. Ook in ons Distributiecentrum in Tilburg is regelmatig plaats voor een BBL-stage. Hier bevoorraden we alle winkels en verzenden we de webshopbestellingen.

Je wordt bij THE STING meteen gekoppeld aan een ervaren collega. Hierdoor krijg je alle werkzaamheden snel onder de knie. Samen zorgen we ervoor dat jij je diploma haalt.

Ook na je werken-leren traject zijn er genoeg carrièrekansen bij THE STING. Misschien groei jij wel door tot Shopmanager of Teamlead in ons DC!

BOL-ER?

BOL-stage, snuffelstage of blokstage? Welke stage je ook gaat lopen, jouw stage doe je natuurlijk bij THE STING! 

We leren jou hoe het is om in een drukke winkel te werken. We laten je alle kanten van de retail zien, of het nu bij de paskamers, achter de kassa of in het magazijn is. Samen zorgen we ervoor dat jij een superleuke en leerzame stage krijgt.

We hebben veel stageplekken in de winkels, maar ook ons distributiecentrum in Tilburg kan nog wel eens een stagiair gebruiken.

Je wordt bij THE STING meteen gekoppeld aan een ervaren collega. Hierdoor krijg je alle werkzaamheden snel onder de knie. Samen zorgen we ervoor dat jij je diploma haalt.

Ook na je opleiding zijn er genoeg carrièrekansen bij THE STING. Misschien groei jij wel door tot Shopmanager of Teamlead in ons DC!

HOOFDKANTOOR STAGE?

Je meewerk- of afstudeerstage lopen bij THE STING? Dat kan!

We hebben vaak leuke en leerzame stageplaatsen op één van onze kantoren in Lijnden (nabij Amsterdam) en Tilburg. Ga bijvoorbeeld aan de slag op onze marketingafdeling of loop als Designer mee op onze afdeling Buying & Design. 

Ook voor een stage in de logistieke sector kun je bij THE STING in het distributiecentrum in Tilburg terecht.

Als stagiair werk je als volwaardig teamlid, maar uiteraard krijg je ook de begeleiding om je stage goed af te ronden. En naast een goede stagevergoeding, krijg je dagelijks een lekkere, verse lunch.

thesting.com